Gata in 30 minute/ Retete fara Carne

Vinete cu roșii și mozzarella

vinete cu rosii si mozzarella

Nu știu cum să numesc acest preparat… turnulețe cu vinete la grill, roșii și mozzarella sau simplu, vinete cu roșii și mozzarella? Aleg a doua variantă, caz în care dacă nu vrei aceste turnulețe poți așeza ingredintele circular în tava rotundă pentru tarte.

Ai nevoie de trei ingredinte: vinete, roșii și mozzarella. Pe lângă, condimente: sare, piper, ulei si busuioc. Iar pentru a pregăti rețeta o să ai nevoie de un grill pentru aragaz și de cuptor. Vinetele le pregătim la grătar, iar la cupor doar o să gratinăm acest preparat.

Eu am început cu vinetele. Le-am tăiat felii groase de aproximatov 1 cm, le-am asezonat cu sare, piper și un strop de ulei si le-am facut rapid pe grătarul încins.

Am tăiat felii roșiile și mozzarella, tot de dimensiunea feliilor de vinete. Când toate ingredientele au fost pregătite am început să contruiesc aceste turnulețe din legume. Am alternat felii de vinete, roșii și mozzarella, ultima felie fiind de mozzarella. Am dat tava la cuptor și am lăsat-o doar cât să se topească și să se rumenească mozzarella.

Condimentat la final după gust cu sare și busuioc, a fost o masă usoară pentru un prânz în familie.

vinete cu rosii si mozzarella

Vinete cu roșii și mozzarella

Ingrediente:

  1. Taie rondele groase de aproximatov 1 cm vinetele. Asezoneaază cu sare, piper și un strop de ulei și coace-le pe grillul încins.
  2. Feliează rondele roșiile și mozzarella, de aceeași dimensiune cu feliile de vinete.
  3. Pune într-o tavă alternativ, felii de vinete, roșii și mozzarella, astfel încât să construiești turnulețe cu aceste legume și ultima felie să fie mozzarella.
  4. Dă tava la cuptor până când se topește și se rumenește mozzarella.
  5. Când servești preparatul adaugă busuioc.
vinete la gratar cu mozzarella

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply