Gata in 30 minute/ Gustari

Bruschete cu brânzeturi, legume și prosciutto

bruschete cu branzeturi legume si jambon

Bruschete cu orice. Bruschete cu brânzeturi, legume și prosciutto. Sau altfel spus cel mai ușor mod de a pregăti un platou cu aperitive, o gustare sau un mic dejun de weekend.

Am spus că este simplu, deci doar trebuie să cumperi ingredientele și să le așezi cât mai drăgut pe un platou de lemn. Ai nevoie de pâine, de care îți dorești tu, cu maia sau fară, baghetă sau paine țărănească, cu semințe, albă sau pâine neagră. Mai ai nevoie de brânzeturi, legume proaspete, roșii, castraveți, poate și ceapă roșie sau ardei și câteva felii de prosciutto de calitate. Pentru aceste bruschete eu am folosit bucățele elegante de brânză Ile de France Apérifrais.

Ungem feliile de pâine cu crema de brânză și apoi punem pe ele felii de legume și carne. Pâinea poate să fie prăjita sau nu. De data aceasta am ales să nu mai prăjesc feliile de pâine, iar legumele și carnea le-am lăsat cât mai mari pe bruschete.

Simplu, nu?

Bruschete cu brânzeturi, legume și prosciutto

bruschete cu branzeturi legume

Ingrediente:

Întinde pe feliile de pâine bucățelele mici de brânză de la Ile de France. Pune peste bruschetele unse cu cremă de brânză felii de roșii, castraveți și prosciutto. Mai adaugă busuioc proaspăt sau orice alt condiment dorești și poate un strop sau două de ulei de măsline.

Mai poți adăuga pe platourile cu bruschete și legume tăiate, prosciutto și câteva bucățele de brânză Ile de France Apérifrais.

Dacă folosești ingrediente reci sau mai lași câteva minute platoul la rece, nu foarte mult ca să nu piardă din prospețime, atunci te poți bucura de o masă răcoritoare, perfectă pentru o vară călduroasă.

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply