Gata in 30 minute/ Gustari

Coroniță aperitiv cu brânză și legume

Coroniță aperitiv cu brânză și legume

Cum poți să aranjezi un platou drăgut cu aperitive pentru masa de Crăciun sau Revelion? Simplu. Sub forma unei coronițe, pe un platou de lemn sau unul de marmură. Asta am pregătit și eu rapid, o coroniță aperitiv cu brânză și legume.

Ce să conțină acest platou: legume, brânzeturi, măsline, aperitive din carne sau mini biluțe din cremă de brânză învelite în verdețuri, biscuiti aperitiv.

Ce am pus eu pe acest platou:

  • mini cheese balls sau măsline învelite în cremă de brânză tăvălite prin verdețuri tocate mărunt, servite pe felii de castravete
  • cremă de brânza pe felii de castravete cu ardei iute sau roșii deasupra
  • cuburi de brânză maturată
  • roșii cherry
  • castraveți
  • măsline
  • verdeață: pătrunjel și rozmarin

Coroniță aperitiv cu brânză și legume

Coroniță aperitiv brânză legume

Cum să faci mini biluțe din cremă de brânză:

Ingredinte: 140 g cremă pufoasă de brânză Delaco, o lingură smântână, fulgi de ardei iute (opțional), măsline fără sâmburi, pătrunjel sau mărar.

Modalitate de preparare:

  1. Amestecă brânza pufoasă cu smantâna și adaugă condimente dacă mai vrei: fulgi de ardei iute sau piper. Ia câte o linguriță din acest amestec și pune-l pe verdeața tocată mărunt. Pune în mijloc o măslină și fă o bilă pe care o tăvălești prin verdeață. Pune aceste aperitive pe felii de castravete.
  2. Din aceeași cremă poți să faci și mini bruschete pe felii de castravete. O pui într-un poș ca să adaugi o cantitate potrivită pe fiecare felie de castravete. Deasupra adaugi câte o jumătate de roșie cherry sau o felie de ardei iute.

Așază pe platou toate aperitivele în formă de coronița. Între ingrediente, din loc în loc, pune crenguțe de rozmarin și pătrunjel.

Coroniță aperitiv bilute din brânză

Dacă ești în căutare de idei de aperitive atunci poți încerca și acest platou cu aperitive din branză.

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply