O primavara frumoasa sa aveti! Pentru voi am un martisor dulce 😉
Un desert rapid cu foietaj, crema de branza si fructe. Se face foarte usor si este o varinta buna pentru o gustare dulce.
De ce ai nevoie pentru acest desert:
- 1 bucata aluat foietaj
- 100 g crema branza cuburi Delaco Junior
- 1 lingura zahar
- vanilie
- 1 -2 linguri gem
- fructe proaspete: afine, zmeura, mure

Cum sa pregatesti acest desert:
Lasa aluatul să se decongeleze si apoi taie-l in patrate. Cresteaza usor cu un cutit bine ascutit, in mijlocul fiecarui patrat un patrat mai mic, avand grija sa nu tai aluatul pana jos.
Amesteca crema de branza cu zahar si vanilie.
Pune cate o lingurita pe fiecare bucata de aluat foietaj, exact in mijloc pe patratul crestat, nu pe margine. Deasupra adauga fructe proaspete sau gem. Eu am pus pe unele zmeura si pe altele gem de coacaze.
Pune-le intr-o tava pe hartie de copt, unge marginile cu ou batut. Da tava la cuptor pana cand se rumenesc.
🤗🤗😘
No Comments