Dacă ai rămas cu friptură de pui sau curcan de la masa de prânz, o poți pune a doua zi într-un sandwich delicios. Nu aruncăm nimic și împrospătăm friptura rămasă cu câteva ingrediente fresh: castraveți, salată verde și ridichi. O punem în valoare alături de felii de brânză brie si dulceață de ardei iute. Yummy.
Ingrediente:
- pâine
- felii brânză brie Ille de France
- piept de pui rămas din friptură făcută la cuptor
- suncă (opțional)
- salată verde
- castraveți
- ridichi
- dulceață de ardei iute
- sos: o lingură iaurt, o linguriță muștar, zeamă de lămâie, sare și condimente (eu am pus zaatar)

Unge feliile de pâine prăjită cu sos de iaurt, pune felii subțiri de piept de pui pregâtit la cuptor, o felie de sunca, felii de brânză brie, salată verde, legume feliate subțiri și dulceață de ardei iute.
Dacă mai faci și o cafea sau un ceai o să te bucuri de un mic dejun sățios sau o gustare delicioasă făcută în câteva minute.
Zi faină!
Laura
No Comments