Sau un mod drăgut de a face banalul piept de pui delicios. Umplut cu bastonașe de cașcaval afumat, învelit în felii subțiri de bacon, făcut rulouri mici, devine o friptură super bună, aromată. Îți mai trebuie doar o porție mare de salată, deci multe legume fresh și ai făcut o masă yummy.
Ingrediente:
- piept de pui
- cașcaval afumat Delaco
- bacon
- sare, piper și un strop de ulei
- Salata: salată verde, castraveți, roșii, ridichi, ceapă verde și avocado (opțional)
![pui umplut cu cascaval](https://www.masainfamilie.ro/wp-content/uploads/2022/04/pui-umplut-cu-cascaval-769x1024.jpg)
- Taie pieptul de pui subțire, bucați potrivite dacă vrei să faci rulouri mici de friptură. Condimentează carnea cu sare și piper.
- Taie bastonașe de cașcaval afumat și pune câte o bucată pe fiecare fâșie de carne. Rulează și învelește bine cașcavalul. Acum învelește ruloul de carne în felii foarte subțiri de bacon.
- Pune o tigaie la foc potrivit (una care se poate pune și la cuptor). Toarnă un strop de ulei și când este încins pune rulourile din piept de pui. Rumenește-le câteva minute pe fiecare parte și apoi pune tigaia la cuptor până când se gătește complet puiul. Eu am facut rulouri mici, nu foarte groase și le-am tinut aproximativ 20 minute în cuptor. Dar timpul poate să difere, contează dimensiunea rulourilor de pui, cuptorul și temperatura folosită.
- Când totul este gata presară usturoi verde deasupra.
Servește aceste rulouri din carne de pui cu salată verde, de castraveți, varză sau orice fel de salată ai în frigider.
![piept de pui umput cu cascaval](https://www.masainfamilie.ro/wp-content/uploads/2022/04/piept-de-pui-umput-cu-cascaval-769x1024.jpg)
xoxo,
Laura
No Comments