Retete cu Carne

Piept de pui umplut cu cașcaval și bacon

piept de pui umplut cu cascaval si bacon

Sau un mod drăgut de a face banalul piept de pui delicios. Umplut cu bastonașe de cașcaval afumat, învelit în felii subțiri de bacon, făcut rulouri mici, devine o friptură super bună, aromată. Îți mai trebuie doar o porție mare de salată, deci multe legume fresh și ai făcut o masă yummy.

Ingrediente:

  • piept de pui
  • cașcaval afumat Delaco
  • bacon
  • sare, piper și un strop de ulei
  • Salata: salată verde, castraveți, roșii, ridichi, ceapă verde și avocado (opțional)
pui umplut cu cascaval
  1. Taie pieptul de pui subțire, bucați potrivite dacă vrei să faci rulouri mici de friptură. Condimentează carnea cu sare și piper.
  2. Taie bastonașe de cașcaval afumat și pune câte o bucată pe fiecare fâșie de carne. Rulează și învelește bine cașcavalul. Acum învelește ruloul de carne în felii foarte subțiri de bacon.
  3. Pune o tigaie la foc potrivit (una care se poate pune și la cuptor). Toarnă un strop de ulei și când este încins pune rulourile din piept de pui. Rumenește-le câteva minute pe fiecare parte și apoi pune tigaia la cuptor până când se gătește complet puiul. Eu am facut rulouri mici, nu foarte groase și le-am tinut aproximativ 20 minute în cuptor. Dar timpul poate să difere, contează dimensiunea rulourilor de pui, cuptorul și temperatura folosită.
  4. Când totul este gata presară usturoi verde deasupra.

Servește aceste rulouri din carne de pui cu salată verde, de castraveți, varză sau orice fel de salată ai în frigider.

piept de pui umput cu cascaval

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply