Gustari

Sandviș cu omletă

sandvis cu omleta

Cum îmi place să-mi încep ziua? Cafea și sandviș cu omletă! 🙂

Ziua mea este compromisă dacă nu am băut cel putin două, trei guri dintr-o cafea. Nu funcționez altfel. Nici nu m-am trezit bine și caut disperată ibricul să-l pun pe foc. Îmi place cafeaua tare, fără lapte, zahăr sau alți îndulcitori. Vreau să-i simt gustul și în varianta aceasta o pot face cel mai bine.

După ce am cafeaua gata putem discuta, putem face planuri, putem să ne pregătim pentru ziua ce urmează. Iar ca să pot să rezist până la masa de prânz, trebuie să am și un mic dejun pe măsură. Și sandvișul este preferatul meu, este pastila mea de energie.

Eu zic că fac cel mai bun sandviș din… nu zic de unde, căci nu vreau să mă laud 😐.

Sandviș cu omletă și legume

sandvis_cu_omleta

Ce-mi place la acest sandviș:

  • Este ușor de făcut
  • Conține ouă și legume în același timp
  • Are un gust echilibrat, sățios și fresh

Am completat straturile de pâine, omletă pufoasă, parmezan sau cașcaval ras, roșii și castraveți cu câteva frunze de pătrunjel, pe care am început să-l folosesc din ce în ce mai des pe post de salata verde. Dacă nu ești prieten cu pătrunjelul îl poți schimba și poți adăuga orice salată (frunze verzi 😊) pentru a colora sandvișul, dar și pentru a-i completa gustul.

Dacă îți place omleta pune-o într-un sandviș și, cu siguranță, vei fi încântată de rezultat.

Să începem ziua frumos 😊

sandvis_omleta

sandvis_cu_omleta

Ingrediente:

  • 1 roșie
  • 1 castravete
  • câteva fire de pătrunjel sau altă verdeață
  • 20 g cașcaval ras sau parmezan
  • 3 ouă+20 ml ulei
  • 2 felii de pâine
  • Sare și piper după gust

 

Cum faci sandvișul:

  1. Bate ouăle într-un castron. Pune sare și piper după gust. Adaugă-le în tigaia cu ulei bine încinsă și amestecă-le ușor sau întoarce omleta ca să se facă peste tot.
  2. Spală, curăță și taie legumele felii.
  3. Așează ingredientele în sandviș: pâine, omleta, parmezan, roșii, castraveți, pătrunjel și iar pâine

sandvis_cu_omleta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply