Gata in 30 minute/ Gustari

Rasucite cu cascaval si salam

Rasucite cu cascaval

Daca nu ai inchis lista de aperitive pentru Sarbatori atunci eu iti propun un preparat super rapid cu doar 3 ingrediente. Pune pe lista de cumparuri, aluat foietaj: cascaval si salam crud uscat. Apoi in 5 minute aperitivele sarate sunt gata de pus in cuptor si dupa alte 15 minute sunt rumene si bune de pus pe masa.

Ingrediente:

  • aluat foietaj (aproximativ 275 g, 30×20 cm)
  • 100-150 g cascaval Delaco
  • 50 g salam crud uscat sau bacon
  • 1 ou
  1. Rade cascavalul pe razatoarea mare. Taie salamul sau baconul in cuburi mici.
  2. Pune cascaval si salam pe jumatate de foaie de aluat si peste pune cealalta jumatate de aluat.
  3. Unge aluatul cu ou batut si mai presara cascaval. Taie fasii de aproximativ 2 cm si rasuceste-le. Pune -le intr-o tava pe hartie de copt. Coace aperitivele la 175-180 C pana cand se rumenesc.

Sarbatori linistite!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply