Daca nu ai inchis lista de aperitive pentru Sarbatori atunci eu iti propun un preparat super rapid cu doar 3 ingrediente. Pune pe lista de cumparuri, aluat foietaj: cascaval si salam crud uscat. Apoi in 5 minute aperitivele sarate sunt gata de pus in cuptor si dupa alte 15 minute sunt rumene si bune de pus pe masa.
Ingrediente:
- aluat foietaj (aproximativ 275 g, 30×20 cm)
- 100-150 g cascaval Delaco
- 50 g salam crud uscat sau bacon
- 1 ou
- Rade cascavalul pe razatoarea mare. Taie salamul sau baconul in cuburi mici.
- Pune cascaval si salam pe jumatate de foaie de aluat si peste pune cealalta jumatate de aluat.
- Unge aluatul cu ou batut si mai presara cascaval. Taie fasii de aproximativ 2 cm si rasuceste-le. Pune -le intr-o tava pe hartie de copt. Coace aperitivele la 175-180 C pana cand se rumenesc.
Sarbatori linistite!
No Comments