Gustari

Sandvișuri haioase pentru copii

sandvisuri haioase

Mâncăm sau ne jucăm? De ce nu amândouă. Ne jucăm împreună cu copilul și în același timp pregătim micul dejun.

Facem sandvișuri haioase și apoi o să le mâncăm cu și mai mare poftă. Ideea acestui joc este să-i implicăm cât mai mult pe cei mici. De la ideile pentru sandvișuri, la realizarea lor efectiv.

Căutăm câteva personaje preferate și ne punem de acord în ceea ce privește alegerea lor. Noi am ales Hello Kitty și o înghețată. Că doar nu refuzi o înghețată niciodată, nu?

Sandvișul îl faci cu ce vrei tu și o să fie delicios oricum,  că e făcut împreună cu cel mic.

Sandvișuri haioase pentru copii

sandvisuri haioase pentru copii

Ce am folosit noi la sandvișurile haioase:

Pâine, cremă de brânză Delaco Junior și legume: frunze de salată verde, castraveți, ridichi, măsline și câteva coacăze negre pentru decor.

Mai poți pune roșii, ouă fierte sau alte ingrediente pe care le ai la îndemână. Dacă nu se potrivesc în decor le adaugi între feliile de pâine.

sandvis hello kitty

Cum am făcut sandvișurile:

Pentru Hello Kitty: Am tăiat  2 felii de pâine rotunde (cu o formă rotundă de prăjitură sau un pahar). Am uns feliile de pâine cu cremă de brânză Delaco Junior și am adăugat câteva felii de salată verde în interiorul sandvișului. Deasupra am decorat cu felii de ridichi și măsline tăiate în formă de ochișori și mustăți.

Pentru înghețată: Am tăiat 2 felii de pâine în formă de con de înghețată și le-am uns cu cremă de brânză. Deasupra am pus rondele de castraveți și ridichi pe care le-am lipit cu cremă de brânză ca să fie mai înalte, cât înghețata. În vârf am pus puțină cremă de brânză (în loc de topping) și câteva coacăze negre pentru decorul înghețatei. La acest sandviș mai puteți pune rondele de ou fiert sau rondele de roșii, doar înghețata poate să fie de mai multe feluri și atunci când cumperi mai multe cupe într-un cornet ele sunt diferite, nu?

sandvisuri cu legume si crema de branza

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply