Simplu aperitiv sau un ingredient într-o salată, mini mozzarella marinată este exact ce trebuie. Sosul din ulei de măsline și condimente proaspete verzi, fulgi de ardei iute, usturoi și un strop de zeamă de lămâie completează perfect gustul de mozzarella proaspătă.
Mozzarella marinată
Ingrediente:
- 250 g mini mozzarella fresca Delaco
- 4-5 linguri ulei de măsline
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 2 cătei de usturoi
- frunze proaspete de busuioc și pătrunjel
- sare si mix de condimente uscate cu ardei iute
- Toacă mărunt pătrunjelul, busuiocul și usturoiul.
- Amestecă toate ingredientele pentru sos: pătrunjel, busuioc, usturoi, ulei de masline, zeamă de lămâie, condimentele uscate și sarea.
- Pune sosul peste mini mozzarella bine scursă de apă.
Cum poți servi această mozzarella:
- O poți servi cu focaccia, lângă alte aperitive. Să înmoi pâinea proaspătă în sosul acesta aromat este ceva de vis.
- Într-o salată panzanella, o salată de roșii în care pui și crutoane, deci o panzanella cu mozzarella marinată.
- Cu diverse legume pe felii de pâine prăjită, crostini cu mozzarella.
No Comments