Crepes Suzette sau clatite in sos de portocale. Atat de aromate, invelite in sos cremos de portocale si unt. Perfecte pentru o sambata dimineata.
Reteta clatitelor este deja pe blog, in varianta de aluat cu apa si apa minerala, clatite cu afine miere si crema de branza.
Sau aluat pentru clatite cu lapte ca in reteta, Clatite cu ciuperci si cascaval.
Ingredinte pentru sos de portocale (2 portii):
- zeama de la 2 portocale
- 50 g zahar
- coaja de lamaie
- 50 g unt
- Pune zeama de portocale intr-o cratita impreuna cu zaharul si fierbe la foc mic pana scade foarte putin.
- Adauga untul si coaja de lamaie si mai fierbe pana cand se ingroasa usor sosul.
- Inmoaie in sos clatitele si serveste-le imediat. Poti adauga si cateva felii subtiri de portocale sau frisca.
Weekend fain!
Laura
No Comments