O gustare, poate chiar o cină ușoară, camembert la cuptor.
Dacă îți place combinația de dulce cu sărat atunci o să-ți placă si acest preparat. Neapărat să servești brânza camembert la cuptor cu miere sau dulceață de ardei iute. Iar crutoanele sau câteva felii de pâine prăjită întregesc gustul perfect.
Ingrediente:
- o bucată camembert Ile de France
- 1 lingură ulei de măsline
- o crenguță rozmarin
- fulgi de usturoi
- 1-2 felii de păine pentru crutoane
- nucă sau caju
- dulceață de ardei iute sau miere

- Crestează ușor bucata de camembert cu un cuțit.
- Pune bucata de brânză într-o tavă mică care se poate pune la cuptor. Eu am folosit o tigaie mică de fontă.
- Stropește brânza cu un strop de ulei de măsline și presară fulgi de usturoi și crenguțe de rozmarin.
- Taie pâinea în bucăți mici.
- Pune la cuptor brânza camembert.
- Într-o tavă separat pune și crutoanele de pâine la cuptor, în același timp.
- În aproximativ 10 minute brânza camembert se topește în mijloc.
- După ce ai scos brânza din cuptor pune deasupra dulceață de ardei iute, nuci sau caju mărunțite și crutoanele făcute și ele între timp la cuptor.
No Comments