Gata in 30 minute/ Gustari

Camembert la cuptor

camembert la cuptor

O gustare, poate chiar o cină ușoară, camembert la cuptor.

Dacă îți place combinația de dulce cu sărat atunci o să-ți placă si acest preparat. Neapărat să servești brânza camembert la cuptor cu miere sau dulceață de ardei iute. Iar crutoanele sau câteva felii de pâine prăjită întregesc gustul perfect.

Ingrediente:

  • o bucată camembert Ile de France
  • 1 lingură ulei de măsline
  • o crenguță rozmarin
  • fulgi de usturoi
  • 1-2 felii de păine pentru crutoane
  • nucă sau caju
  • dulceață de ardei iute sau miere
camembert cuptor
  1. Crestează ușor bucata de camembert cu un cuțit.
  2. Pune bucata de brânză într-o tavă mică care se poate pune la cuptor. Eu am folosit o tigaie mică de fontă.
  3. Stropește brânza cu un strop de ulei de măsline și presară fulgi de usturoi și crenguțe de rozmarin.
  4. Taie pâinea în bucăți mici.
  5. Pune la cuptor brânza camembert.
  6. Într-o tavă separat pune și crutoanele de pâine la cuptor, în același timp.
  7. În aproximativ 10 minute brânza camembert se topește în mijloc.
  8. După ce ai scos brânza din cuptor pune deasupra dulceață de ardei iute, nuci sau caju mărunțite și crutoanele făcute și ele între timp la cuptor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply