Gustari

Mini tartine

mini tartine

De trei zile îmi cere doar această gustare. Oare a devenit mâncarea preferată a copilului? Cred că da. Combinația de focaccia, cremă de brânză, roșii cherry și sos pesto este delicioasă și pe gustul celor mici. Dacă mai sunt și sub formă de mini tartine, atunci gustarea aceasta este un succes.

Chiar îmi place să fac mini tartine cu ingrediente diverse. Ele sunt atractive pentru cei mici, dar pot fi și un aperitiv minunat pentru o întâlnire cu prietenii sau familia.

Poți înlocui roșiile cu alte legume sau poți să faci aceste mini tartine și pe biscuiți sărați în loc de focaccia. Oricum succesul acestor gustări este garantat.

Mini tartine

mini tartiine cu crema de branza

Ingrediente:

  • felii de pâine sau focaccia
  • cremă de brânză (eu am folosit crema de branza Delaco Junior)
  • roșii cherry
  • sos pesto (pregătit acasă sau cumpărat)

Rețeta este atât de simplă încât ea poate să fie făcută și de un copil. Punem pe felii mici de pâine sau focaccia, crema de brânză, roșii cherry și câte un strop de sos pesto. Eu am presărat la final și semințe de pin.

Dacă nu ai un sos pesto gata făcut, atunci poți să-l pregătești chiar tu din frunze de busuioc, semințe de pin, usturoi, ulei de măsline, parmezan, zeamă de lămâie și sare. Pune ingredientele în blender și mixează. Toate ingredientele se pun în cantitatea dorită, după gust.

mini tartine cu branza si legune

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply