Gata in 30 minute/ Gustari

Sandviș la tigaie cu brânză cheddar și roșii uscate

sandvis la tigaie cu cheddar

Cele mai bune sandvișuri sunt cele calde făcute la tigaie. Am zis! 🙂 Deci acest sandviș la tigaie cu brânză cheddar și roșii uscate intră în categoria sandvișurilor delicioase de care nu te mai saturi.

Felii de pâine bună cu maia, brânzeturi care se topesc și câteva ingrediente pe care le alegi după propriul gust. Atunci când fac sandvișuri eu caut toate ingredientele pe care le am in frigider și încerc să-mi imaginez cum ar fi gustul lor împreună. Cea mai mare satisfacție este atunci când imaginația se potrivește cu realitatea.

Sandviș la tigaie cu brânză cheddar și roșii uscate

sandvis la tigaie cu cheddar si rosii uscate

Ingrediente:

  1. Pune într-o tigaie felii de bacon si rumenește-le.
  2. Taie 4 felii de pâine și așază pe două dintre ele roșii uscate în ulei tocate mărunt, felii de brânză cheddar, frunze de baby spanac și baconul prăjit. Pune deasupra și celelalte două felii de pâine.
  3. Prăjește sandvișul în aceeași tigaie în care ai pregătit și baconul, la foc mic. Dacă baconul nu a lăsat suficientă grăsime adaugă un cub mic de unt. Presează ușor sandvișul cu o spatulă și când acesta este rumen întoarce-l și mai lasă-l până se rumenește si pe cealaltă parte (presează ușor sandvișul, așa se vor lega toate ingredientele).
sandvis la tigaie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply