Gustari/ Salate

Salată de pepene roșu cu brânză telemea și mentă

Salată de pepene roșu cu brânză telemea și mentă

Sezonul pepenilor, perioada aceea din an mult așteptată de mine. Nicio zi fără pepene la noi pe masă. Astăzi l-am folosit pentru a face o salată răcoritoare, de vară. Salată de pepene roșu cu brânză telemea și mentă. Cum îți sună?

Nu este o combinație prea des folosită și ai putea să zici pas, dar eu zic să-i dai o șansă. Dacă facem platouri cu brânzeturi diverse și fructe proaspete sau uscate, de ce nu am face și salată cu pepene și brânză telemea?

Așa aș descrie această salată: ușoară, răcoritoare, specială, de vară. O salată care îmbină perfect gustul dulce cu cel sărat. Pepenele fresh cu aroma puternică de menta proaspătă, un plus de textură dat de afine și cu gust robust de brânză telemea de oaie. Ce zici de aceasta combinație? Dacă nu ai încercat-o până acum sper ca te-am făcut suficient de curios acum.

Salată de pepene roșu cu brânză telemea și mentă

Ingrediente:

Iar ca să faci salata este atât de ușor. Eu am făcut mici bile de pepene dintr-o jumătate de pepene roșu, le-am tăiat cu ajutorul unei cupe de înghețată. Poți să tai pepenele și cuburi mici, încearcă să scoți sâmburii. Presară peste pepene afine, frunzele de mentă tocate mărunt și o bucată de brânză telemea mărunțită. Nu o să scriu cantități, salata iese delicioasă în orice proporție ai pune ingredientele de mai sus. Varianta aleasă de tine cu siguranță este cea mai bună.

xoxo,

Laura

Salată-de-pepene-roșu-cu-brânză

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply