Incă de vineri eram cu gândul la un weekend cu preparate simple și fresh. Mă gândeam la această salată cu dip blue cheese, bacon crocant și roșii cherry. Merge servită așa simplă cu un pahar de vin sau lângă o friptură de vită la tigaie.
Sosul blue cheese se potrivește perfect cu salata fresh. Este plin de aromă de la brânza Grand Blue, este cremos de la smântână și maioneză și fresh de la zeama de lămâie. Se prepară rapid și ușor, amestecând toate ingredientele într-un bol.
Cu ce mai poți servi acest sos? Cu bastonașe de legumne într-un platou de aperitive. Adaugat direct pe o friptură suculentă sau pe cartofi copți.
Salată cu dip blue cheese

Ingrediente:
- 1/2 salată iceberg
- SOS: 2 linguri smântână, 1 lingură maioneză, 50 g Grand Blue Delaco , piper, zeamă de lămâie
- 5-6 felii bacon
- o mână rosii cherry
- 1-2 linguri ulei de măsline
- Amestecă toate ingredientele pentru sos într-un bol.
- Prăjește feliile de bacon și scurge-le pe un prosop de hârtie.
- Pune peste salata iceberg tăiată bucăți mici sau sferturi, sosul blue cheese, baconul crocant mărunțit și roșiile cherry.
- Stropește salata cu un strop de ulei de măsline.
Enjoy și weekend fain!
Laura

No Comments