Gata in 30 minute/ Gustari

Rulouri cu legume și cremă de brânză

rulouri cu legume si crema de branza

In weekend nu aș sta atât de mult în bucătărie, de aceea găsesc mereu soluții salvatoare pentru mesele în familie. Iar micul dejun cred că se face cel mai repede. 5 minute pentru aceste rulouri cu legume și cremă de brânză sună destul de bine, nu? Rapid si fresh.

Tot ce îți trebuie pentru acest mic dejun: câteva foi de tortilla sau lipii, cremă de brânză și legume. Eu am pus ardei roșu, galben și castraveți. Am mai avut ridichi și pătrunjel pe care le-am presărat în farfurie. Dar tu poți face aceste rulouri cu orice fel de legume. Poți adăuga baby spanac, avocado sau morcovi.

Rulouri cu legume și cremă de brânză

lipii cu legume si crema de branza

Ingrediente:

  1. Unge lipiile cu un strat generos de cremă de brânză. Pune legumele tăiate fâșii subțiri, una langă alta. Condimentează legumele și rulează lipia astfel încât să strângi bine legumele.
  2. Taie acest rulou cu legume în bucăți mai mici. Așază-le pe farfurie și dacă mai vrei poți să pui câteva frunze de salată verde pe lângă.
  3. Separat poți face un sos din cremă de brânză. Amestecă crema de brânză cu ulei de măsline, zeamă de lămâie și condimente: piper și fulgi de ardei iute (opțional).
rulouri cu legume

Weekend fain!

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply