Gata in 30 minute/ Salate

Salată caldă cu paste și broccoli

salata calda cu paste si broccoli

Chiar dacă nu ai o relație foarte bună cu broccoliul sunt sigură ca o să-ți placă în această salată simplă cu paste. O salată caldă cu paste, broccoli si brânză proaspătă. Sper să o încerci și tu 🙂

Se pregătește foarte repede, pui toate ingredientele într-un castron și le asezonezi cu un sos din muștar, ulei de măsline, miere și zeamă de lămâie.

salata cu paste broccoli si branza

De ce ingrediente ai nevoie pentru această salată? În primul rând de paste, noi am folosit paste gnocchi, dar poți folosi orice alt tip de paste: fusilli, farfalle, penne. Mai ai nevoie de broccoli fiert 2-3 minute, nu foarte mult ca să nu se înmoaie și ardei roșu proaspăt. Se potrivesc perfect și niște fantomele de brânză Toni Junior.

Amestecă toate ingredientele cu sosul dulce acrișor și servește salata cât este încă caldă. Yummy, fresh pentru un prânz ușor în familie.

Salată caldă cu paste și brocoli

salata calda cu paste

Ingrediente:

15 minute și salata caldă cu paste si broccoli este gata:

  1. Pune pastele la fiert în apa care clocotește și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scoate pastele fierte într-un castron.
  2. În aceeași apă fierbe 2-3 minute buchețele mici de broccoli. Adaugă peste paste, broccoli fiert, ardeiul tăiat bucăți și fantomele din brânză.
  3. Amestecă după gust ingredientele pentru sos și toarnă-l peste salata de paste. Servește salata caldă sau rece.
Salata cu paste si broccoli

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply