Combinatia de rosii gustoase cu branza telemea buna este binevenita oricand, asa ca de nu si la cuptor. Rosiile se rumenesc si isi lasa zeama care inmoaie bine painea adaugata si ea cu restul ingredientelor in tava.
Rosii cu branza telemea la cuptor
Ingrediente:
- 350 -500 g rosii mari si mici, colorate diferit
- 200 g branza telemea, eu am folosit telemea de vaca Delaco
- 1/2 ardei
- cateva masline
- frunze de busuioc
- condimente uscate
- 2-3 linguri ulei de masline
- 2 felii paine
- Pune toate ingredientele intr-o tava: lasa rosiile intregi sau daca sunt mai mari taie-le, adauga cuburi mari de branza telemea si paine, masline, cateva felii de ardei, ulei de masline, zaatar si frunze de busuioc.
- Amesteca ingredientele si pune tava la cuptor, la 200 C, pana cand se rumenesc usor.
Usor, nu? Si atat de bun pentru o cina rapida 😉
[AD]
No Comments