Pulled Pork Sandwich sau sandwich cu carne gatita lent si branza. Atat de bun a fost acest sandwich facut ieri pentru masa de pranz 😋 , iar reteta nu este deloc complicata.
Poti pregati carnea de porc la cuptor la foc mic sau poti sa faci sandwich-ul cu orice fel de carne ramasa de la o alta masa.
Eu am pregatit carnea la cuptor. O bucata de pulpa de porc pe care am condimentat-o cu sare, piper si cimbru si am pus -o la cuptor intr-o oala cu capac. Am mai pus si foarte putina apa, cat sa mai ramana si un sos dupa ce este gatita. Am pornit cuptorul la 160 C si am avut rabdare cateva ora sa sa gateasca la foc mic, cam 5-6 ore. Pe la jumatatea timpului am adaugat si sos de rosii. Cand carnea este aproape gata am luat capacul sa fie si usor rumenna. Este gata atunci cand incepe sa se rupa usor fasiile de carne .
Cu o furculita am maruntit carnea si m-am ocupat apoi de sandwich.
Am pus intre doua felii de paine cu maia, felii de cascaval afumat, fasii din carnea de porc, felii de cheddar. Apoi am uns sandwich-ul la exterior cu unt si l-am rumenit pe ambele parti intr-o tigaie incinsa.
Un Pulled Pork Sandwich delicios, mai ales daca ii pui alaturi un sos de iaurt si mustar si o salata de varza fresh.
No Comments