Inghetata delicioasa de ciocolata facuta fara aparat de inghetata. 😉
Asa a aratat desertul nostru din weekend. Mai avem cateva portii, deci o sa ne bucuram de ceva dulce si in timpul saptamanii. 😍
Ingrediente:
- 400 ml smantana pentru frisca
- 50 g zahar pudra
- 395 g lapte condensat dulce
- 2 linguri cacao
- 2-3 linguri rom (nu esenta de rom) -optional
- Pune smantana (rece, de la frigider) in bolul mixerului impreuna cu zaharul pudra. Mixeaza pana cand se intareste si apoi adauga laptele condensat, cacaua si romul. Nu bate smantana prea mult.
- Pune crema obtinuta intr-o cutie cu capac. Dupa 3-4 ore la congelator se poate servi. Nu trebuie sa amesteci in ea cat timp sta la congelator, nu o sa faca ace de gheata.
- Daca a inghetat prea rau o lasi 5 minute la temperatura camerei inainte sa o servesti.
Saptamana faina sa aveti! 🤗😘
No Comments