Gustari

Frigărui de legume și brânză

frigarui de legume si branza

Preparatul este gata. O fotografie…două! Dar ce se întâmplă imediat ce las aparatul de fotografiat jos? Toate mâinile se întind către platoul cu frigarui de legume si brânză și atat de mult mă bucur când se golește imediat și o aud pe Bi “Mmm…dacă am avea așa ceva și la școală!”

Nu e atât de greu, mă gândesc eu. Câteva roșii, catraveți, brânză și puțină imaginație ca să le așezi frumos împreună. Deci le punem bucăți pe bețe de frigărui și nu ne mai rămâne decât să le facem un sos ușor și aromat. Un sos pesto este ceea ce ne trebuie acum, un sos cu busuioc, ulei de măsline, lămâie, sare și miez de nucă.

Dar să scriu și rețeta 🙂

frigarui cu sos pesto

Frigărui de legume și brânză

De ce ai nevoie?

  • roșii cherry
  • castraveți
  • brânză, eu am folosit branza Delaco Junior – iglu de lapte
  • SOS: frunze de busuioc, ulei de masline, zeamă de lămâie, sare și foarte puțin miez de nucă – toate dupa gust
  • în plus ai nevoie de câteva bețe pentru frigărui

După ce ai spălat legumele, taie castraveții în bucăti. Încearcă să faci bucăți de dimensiunea roșiilor cherry. La fel taie și brânza. Pune pe bețele de frigărui legumele și brânza și asază-le pe un platou.

Pentru sos pune într-un blender frunzele de busuioc, miezul de nucă, ulei de măsline și zeamă de lămâie. Amestecă până când ai un sos verde delicios.

Servește frigăruile stropite cu sos de busuioc.

Gustarea este gata, fotografiată și mâncată!

frigarui cu rosii castraveti si branza

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply