Gustari/ Retete fara Carne

Conopida la cuptor

conopida la cuptor

Bine condimentata, bine rumenita la cuptor si cu un sos alaturi conopida este delicioasa. Conopida la cuptor cu un praf de curry si zatar, simplu si bun.

Si ca preparatul sa fie super delicios, am pus conopida pe un pat de hummus. Am presarat deasupra rodie si seminte de pin, un stop de ulei de masline si langa am pus cateva lipii.

Le poti manca separat sau rulate intr-o lipie, pe post de shaorma vegetariana.

Conopida la cuptor – ingrediente:

  • 1 conopida mica
  • 2-3 linguri ulei
  • pudra de curry
  • zatar
  • sare
  • piper
  1. Curata si desfa in bucatele mici conopida. Spala cu usuca buchetelele de conopida. Condimenteaza-le cu pudra de curry, zatar, sare si piper. Adauga si uleiul de masline si amesteca-le bine pana cand au sos condiementat pe toate partile.
  2. Asaza conopida intr-un singur strat intr-o tava pe hartie de copt si da tava la cuptor la 200C.
  3. Intoarce bucatelele de conopida cand acestea sunt rumene in partea de jos si mai lasa-le pana cand se rumenesc frumos.
  4. Serveste conopida cu sos de iaurt sau cu humuus, rodie, seminte de pin si lipie asa cum am facut si noi astazi.

xoxo,

Laura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply