Dulciuri

Briose cu cacao

Briose_cu_cacao

Atunci cand vreau sa fac rapid ceva dulce aleg briosele.

Dulci sau sarate, cu fructe sau cu branzeturi, glazurate sau nu, cu crema sau fara le putem servi in diferite moduri, la micul dejun alaturi de cafea sau ceai, la desert alaturi de crema sau fructe, sau ca gustare. Si pentru ca prefer ciocolata, am ales astazi sa fac briose cu cacao, dar nu o sa ma opresc aici si pe viitor o sa prepar si alte variante.

Briose cu cacao

Ingredients

  • • 2 oua
  • • 150 ml lapte
  • • 150 ml ulei
  • • 150 ml apa carbogazoasa
  • • 200 g zahar
  • • 350 g faina
  • • 30 g cacao
  • • 1 plic zahar vanilat sau jumatate de baton de vanilie
  • • 1 plic praf de copt

Instructions

1

Fara sa separi albusurile de galbenusuri mixeaza ouale, adaugand treptat zaharul.

2

Adauga restul ingredientelor lichide.

3

Amesteca ingredientele uscate intr-un bol.

4

Adauga amestecul de faina peste oua si amesteca usor.

5

Pune hartiile speciale de briose in forma de briose si toarna compozitia fara a umple aceste forme.

6

Coace briosele la 200 C aproximativ 18-20 minute. Verifica cu o scobitoare daca sunt coapte

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply