Gata in 30 minute/ Gustari/ Jurnal de Familie

Smoothie cu Morcovi și Căpșune

smoothie_cu_morcovi_si_capsune

Cu gândul la fructe și legume, cu gândul la smoothie – Smoothie cu Morcovi și Căpșune!

Anul trecut am participat alături de alți bloggeri culinari la un concurs, ‘Smoothieul meu preferat cu G21 Perfect Smoothie Vitality‘. Odată cu acest concurs, pasiunea mea pentru smoothie-uri a crescut.

Am încercat de atunci multe variante de smoothie și o să mai încerc și altele, cu siguranță. Sunt atât de ușor de făcut! Cel mai important este că poți să combini ce fructe și legume vrei. Nu trebuie să urmărești o rețetă cu exactitate. Eu am improvizat mult. Ori nu aveam în casă tot ce trebuie, ori mi se părea ca ar merge mai bine altceva. Gusturi și gusturi 🙂 .

Anul acesta, pentru că sunt fericita posesoare a unui Blender Profesional G 21, am avut curajul să fac și rețete care să includă fructe și legume tari.  Tot ce nu puteam să fac la blenderul vechi, pentru Blender-ul Profesional G21 Perfect Smoothie Vitality este o joaca.

De când îl am, l-am testat cu gheață, cu fructe și legume congelate, cu  rădăcinoase și fructe tari, cu supe creme și cu smoothie-uri diverse. S-a descurcat perfect în orice situație: în câteva secunde totul a fost pasat fin și cremos.

 

Blender-G21-perfect-smoothie-vitality

Blenderul G21:

  • putere de 1 680 W
  • 10 000 – 32 000 rotații pe minut
  • recipient de 2,5 l, 100% fără BPA
  • recipient rezistent la temperaturi de la -40 °C la 120 °C

Mai multe detalii despre el găsești AICI.

Deoarece este un blender puternic, cu recipient rezistent la temperaturi diverse, poți prepara cu el supe creme calde, smoothie-uri sau înghețate delicioase. Iar recipientul BPA Free este clar un plus: copilul meu se poate bucura de sucuri proaspete în fiecare zi.

 

 

Blender-G21-perfect-smoothie-vitality

Cum toți din familie am început să consumăm destul de des aceste sucuri din fructe, mi-am amenajat un mic colțișor în bucătărie. Alături de blender, am întotdeauna coșul plin de fructe. Micul dejun din weekend conține neapărat un smoothie. Iar în timpul săptămânii, când suntem pe grabă, facem câte ‘o cana de vitamine’ – asa îi spunem noi – și o savurăm în mașină. Nu e deloc complicat să-l faci dacă ai totul la îndemână, iar blenderul se curata destul de repede.

 

Smoothie cu Morcovi și Căpșune

 

smoothie_cu_morcovi_si_capsune

Urmează sezonul căpșunelor. Ce-ai zice de un smoothie cu căpșune, morcovi și portocală?

Am spălat si curățat fructele și legumele, le-am tocat grosier și le-am pus în blender cu foarte putină apă. În numai câteva secunde a fost gata un super smoothie – delicat, fin și gustos. Nu a fost nicio problemă pentru Blenderul meu să transforme morcovul în cea mai fină pastă. Noi nu l-am mai îndulcit, dar îi poți adăuga miere sau sirop de agave dacă vrei.

smoothie_cu_morcovi_si_capsune

Smoothie cu Morcovi și Căpșune

Ingredients

  • 1 morcov
  • 1 portocală mare
  • 150 g căpșune
  • 200 ml apa
  • miere sau sirop de agave (opțional)

Instructions

1

Curăță și spală legumele și fructele. Taie-le grosier și pune-le în blender cu apa. Mixează până obții un suc fin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply