Roșiile cherry stropite cu un strop de ulei și condiemente se pun rapid la cuptor. Cât să se încălzească și să se înmoaie ușor. Dacă nu vrei să mai pornești cuptorul, trage roșiile cherry la tigaie.
Ca să finisezi preparatul mai trebuie să adaugi măslinele, brânza mozzarella fresca, frunze de busuioc proaspăt și uleiul de măsline.
Nu se poate fără o felie de pâine bună sau focaccia și salată verde.
Roșii cherry coapte cu mozzarella

Ingrediente:
- 250 g roșii cherry
- 125 g mozzarella fresca Delaco
- 75 g măsline kalamata
- 1/2 lingură ulei floarea soarelui
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
- Condiemente: piper, za’atar, fulgi de usturoi
- Busuioc proaspăt
- Salată verde
- Focaccia
- Amestecă roșiile cherry cu uleiul de floarea soarelui, usturoiul. Pune-le într-o tavă sau tigaie de fontă la cuptor. Le lași până când se înmoaie.
- Imediat ce le scoți din cuptor pune măslinele, fulgii de usturoi, mozarella bucăți și stropește totul cu ulei de măsline, condimente și frunze de busuioc proaspăt.
- Servește această gustare imediat, caldă, cu focaccia proaspătă sau pâine și salată verde.

Laura
No Comments