Ușor și rapid: Drob din carne tocată!
Chiar este foarte ușor de făcut. În 15, maxim 20 de minute, în funcție de cât de experimentat ești în bucătărie, drobul este deja în cuptor. Iar în timp ce el stă frumușel în cuptor, tu poți să faci altceva. Ce? Un alt fel de mâncare 🙂 .
Drob din carne tocată
Spuneam zilele trecute că pregătesc lista pentru masa de Paște. Nu o încărcăm cu tot felul de preparate pe care mai apoi ne chinuim să le mâncăm ca să nu se strice. Am pățit lucrul acesta de mai multe ori și pentru că vreau sa spun NU Risipei Alimentare, anul acesta de sărbători o să pregătim atât cât mâncăm.
Și, pentru ca acest plan sa functioneze, trebuie sa am o listă bine făcută. Deci ma întorc iar la lista mea. Uff … organizarea asta!
Aperitivul. Aici o să avem cu siguranța acest drob din carne tocată, pentru că fără drob nu se poate de Paști. Încă mă gândesc dacă să îl servesc rece sau cald. Sau o sa aleg ambele variante. La una din mese îl voi servi cald, proaspăt scos din cuptor cu o salată verde răcoritoare. Iar a doua zi o să fie pe masă la micul dejun alături de ceapă verde, ridichi și ouă roșii.
Drob de carne cu legume
No Replies to "Drob din carne tocată"