Supe/ciorbe

Supa crema de dovleac si rosii

supa_crema_dovleac_rosii

Trei ingrediente si cateva condimente ca sa faci rapid o supa crema delicioasa. Dovleac, rosii cherry si telemea. Si la condimente lista este scurta: sare, piper, cimbru proaspat si un strop de ulei. Simplu, nu?

supa_crema_dovleac

Ingrediente:

  • 1/2 dovleac mic
  • 10-15 rosii cherry potrivite
  • 100 g telemea de capra, eu am folosit telemea Delaco
  • Condimente: sare, piper, cimbru si un strop ulei

Cum se face rapid supa crema:

  1. Curata si taie in cuburi mici dovleacul.
  2. Taie rosiile cherry in jumatate.
  3. Pune legume in tava pe hartie de copt.
  4. Stropeste-le cu foarte putin ulei si condimneteaza-le.
  5. Pune in mijlocul lor bucata de branza telemea si da tava la cuptor.
  6. Cand dovleacul este moale si usor rumen scoate tava din cuptor.
  7. Pune totul intr-un blender si adauga apa fierbinte sau supa clara de legume sau carne ca sa faci supa crema de consistenta dorita. Mixeaza.
  8. Serveste supa crema cu crutoane, microplante si poate cativa fulgi de ardei iute.

La masa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply