Din când în când pregătim cotlet de porc fraged și aromat, cotlet făcut rapid în tigaia de fontă. Atunci când ne place o rețetă o punem pe ‘repeat’. În plus se face repede și este atât de bun.
De curând am descoperit produsele din carne de porc de la Măcelăria Ghiță. Ce mi-a plăcut foarte mult este ca au un lanț întreg de producție, de la ferma vegetală unde produc hrana pentru animale până la ferma zootehnică. Și procesul nu se termină la fermă, au dezvoltat diverse produse din carne de porc pe care le distribuie în măcelăriile proprii.
Am de la ei câteva cotlete frumoase pe care vreau astăzi să le pregătesc în stilul nostru. La tigaie și puțin la cuptor. Neapărat lângă această friptură trebuie să faci o salată. Eu recomand salata de castraveți cu usturoi sau o salată de pătrunjel și cușcuș. Am verificat ambele combinații, delicioase.
Ingrediente:
Cum se gătesc cotletele de porc la tigaie
Nu uita salata! 🙂
xoxo
Laura
Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…
Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum…
Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…
Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…
Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…
Paste cu sos alb cremos, paste cheesy cu un strop de prospetime dat de broccoli.…