Atunci când nu am pregătit nimic de mâncare și este deja ora prânzului, apelez la orez. Se gătește rapid și am tot timpul în casă orez pentru risotto. Nouă ne place tare mult. Îl fac de obicei cu legume, foarte rar simplu cu parmezan. Folosesc legumele găsite prin frigider sau congetalor: mazăre, ceapă și ustuoi verde, roșii, brocolli, ciuperci sau spanac ca astăzi. Astfel pot să folosesc și legumele care stau să se strice.
Toate variantele le fac în același mod, doar că în funcție de legume le adaug la început sau spre sfârșit. Dacă nu au nevoie de un timp mare de fierbere ca în cazul spanacului îmi place să-l pun exact când opresc focul, așa doar se înmoaie și rămane cu toate proprietățile.
Ingrediente:
Cum faci rapid un orez delicios:
Te aștept să mă urmarești și pe Instagram.
Laura
Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…
Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum…
Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…
Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…
Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…
Paste cu sos alb cremos, paste cheesy cu un strop de prospetime dat de broccoli.…