Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum a iesit. Nu este nimic complicat, am pornit de la o supa clara de pui cu legume pe care am condimentat-o mai apoi cu pasta miso si ghimbir. Aceasta a fost supa de baza pentru taieteii udon. La sfarsit am adaugat desupra legume si ou fiert. Delicioasa!
Cum am facut noi aceasta supa:
Ingrediente supa de pui:
Ingrediente miso ramen (3 portii):
Fierbe ingredientele pentru supa. Eu am folosit un multicooker ca sa fac acest proces mai rapid.
Strecoara supa (foloseste doar o parte din supa, pentru cate portii ai nevoie) si condimenteaz-o cu pasta miso, ghimbir proaspat tocat marunt si sos de soia.
Fierbe pastele udon, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Soteaza ciupercile intr-o tigaie cu foarte putin ulei. Fierbe ouale. Toaca marunt ceapa verde.
Monteaza supa: pune in castron taieteii, adauga ciupercile, jumatati de ou fiert, ceapa verde si apoi toarna supa fierbinte.
Pofta buna!
Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…
Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…
Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…
Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…
Paste cu sos alb cremos, paste cheesy cu un strop de prospetime dat de broccoli.…
Bun, aromat, din trei ingrediente. Sandvis cald cu sos pesto, rosii si branza emmentaler pentru…