Gustare, mic dejun și pachețelul de școală al copilului. Toate le-am rezolvat cu aceste cornuri de casă cu brânză telemea de capră. O gustare sărată, pufoasă și delicioasă. Ba chiar le-am folosit pentru sandvișuri, aveau deja branză așa că am mai pus câteva felii de carne și legume.
Aș putea să spun ca se mențin proaspete mai multe zile dacă le pastrezi într-o pungă, dar la noi nu au rezistat mai mult de două zile. Este adevarat ca nu am frământat multe, am folosit o jumatate de kilogram de făină din care au ieșit 25 cornuri medii.
Ingrediente:
Te aștept și pe Instagram – Masa in Familie cu rețeta în imagini pas cu pas.
xoxo,
Laura
In weekend am făcut empanadas umplute cu brânză de capră, spanac si cartofi, perfecte pentru…
Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…
Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum…
Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…
Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…
Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…