Categories: Dulciuri

Briose cu cacao

Atunci cand vreau sa fac rapid ceva dulce aleg briosele.

Dulci sau sarate, cu fructe sau cu branzeturi, glazurate sau nu, cu crema sau fara le putem servi in diferite moduri, la micul dejun alaturi de cafea sau ceai, la desert alaturi de crema sau fructe, sau ca gustare. Si pentru ca prefer ciocolata, am ales astazi sa fac briose cu cacao, dar nu o sa ma opresc aici si pe viitor o sa prepar si alte variante.

Briose cu cacao

Ingredients

  • • 2 oua
  • • 150 ml lapte
  • • 150 ml ulei
  • • 150 ml apa carbogazoasa
  • • 200 g zahar
  • • 350 g faina
  • • 30 g cacao
  • • 1 plic zahar vanilat sau jumatate de baton de vanilie
  • • 1 plic praf de copt

Instructions

1

Fara sa separi albusurile de galbenusuri mixeaza ouale, adaugand treptat zaharul.

2

Adauga restul ingredientelor lichide.

3

Amesteca ingredientele uscate intr-un bol.

4

Adauga amestecul de faina peste oua si amesteca usor.

5

Pune hartiile speciale de briose in forma de briose si toarna compozitia fara a umple aceste forme.

6

Coace briosele la 200 C aproximativ 18-20 minute. Verifica cu o scobitoare daca sunt coapte

laura

Recent Posts

Tarta cu legume si mozzarella

Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…

1 month ago

Supa miso ramen cu legume

Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum…

1 month ago

Pesto pizza

Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…

2 months ago

Sandvis cu carne de vita si branzeturi

Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…

2 months ago

Sandvis cu rosii uscate, avocado si branza cedar

Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…

2 months ago

Paste cu broccoli si sos cheddar

Paste cu sos alb cremos, paste cheesy cu un strop de prospetime dat de broccoli.…

2 months ago