Atunci cand vreau sa fac rapid ceva dulce aleg briosele.
Dulci sau sarate, cu fructe sau cu branzeturi, glazurate sau nu, cu crema sau fara le putem servi in diferite moduri, la micul dejun alaturi de cafea sau ceai, la desert alaturi de crema sau fructe, sau ca gustare. Si pentru ca prefer ciocolata, am ales astazi sa fac briose cu cacao, dar nu o sa ma opresc aici si pe viitor o sa prepar si alte variante.
Fara sa separi albusurile de galbenusuri mixeaza ouale, adaugand treptat zaharul.
Adauga restul ingredientelor lichide.
Amesteca ingredientele uscate intr-un bol.
Adauga amestecul de faina peste oua si amesteca usor.
Pune hartiile speciale de briose in forma de briose si toarna compozitia fara a umple aceste forme.
Coace briosele la 200 C aproximativ 18-20 minute. Verifica cu o scobitoare daca sunt coapte
Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…
Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum…
Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…
Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…
Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…
Paste cu sos alb cremos, paste cheesy cu un strop de prospetime dat de broccoli.…