Ce aperitive sau gustari mai pregatesti? Eu am facut recent un platou cu ardei umpluti cu branza pufoasa si verdeturi de sezon.
Am pus peste crema de branza pufoasa de la Delaco verdeturi de primavara tocate marunt si am condimentat cu fulgi de ardei iute si un strop de otet balsamic de portocale. Am mai pus si o mana de salata pentru decor si nu numai. Yummy!
Ingrediente:
Nu am scris cantitati exacte, poti pune in crema de branza verdeturi tocate marunt atat cat iti doresti. Umple ardeii taiati in jumatate cu aceasta crema de branza cu verdeturi si apoi ii asezi pe un pat de salata verde. Stropesti totul cu foarte putin otet balsamic si presari deasupra fulgi de ardei iute.
Atat de simplu.
Laura
In weekend am făcut empanadas umplute cu brânză de capră, spanac si cartofi, perfecte pentru…
Sau tarta cu ce mai ai prin frigider. Iar eu aveam acum praz, rosii uscate…
Am incercat de curand sa facem supa ramen acasa si ne-a placut foarte mult cum…
Pizza cu blat fără frământare, sos pesto si mozzarella. Ingrediente blat fără frământare: 500 g…
Nu e chiar un sandvis pentru mic dejun, as spune ca poate pentru un brunch…
Cum sa faci un sandvis delicios cu branzeturi si legume? Pregateste ingredintele din lista de…