Ce aperitive sau gustari mai pregatesti? Eu am facut recent un platou cu ardei umpluti cu branza pufoasa si verdeturi de sezon.
Am pus peste crema de branza pufoasa de la Delaco verdeturi de primavara tocate marunt si am condimentat cu fulgi de ardei iute si un strop de otet balsamic de portocale. Am mai pus si o mana de salata pentru decor si nu numai. Yummy!
Ingrediente:
- ardei mici fara seminte
- branza pufoasa Delaco
- ceapa verde
- busuioc proaspat
- leurda
- patrunjel
- fulgi de ardei iute si un strop de otet balsamic
- frunze de salata verde
Nu am scris cantitati exacte, poti pune in crema de branza verdeturi tocate marunt atat cat iti doresti. Umple ardeii taiati in jumatate cu aceasta crema de branza cu verdeturi si apoi ii asezi pe un pat de salata verde. Stropesti totul cu foarte putin otet balsamic si presari deasupra fulgi de ardei iute.
Atat de simplu.
Laura
No Comments